Παρασκευή 24th Μάιος 2019

Παραλία

Ένα πλήθος υπηρεσιών και δυνατοτήτων παρέχονται επίσης στην οργανωμένη παραλία μόλις 20μ από το ξενοδοχείο μας όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα θαλάσσια σπορ, να ενοικιάσετε μικρά σκάφη (θαλάσσια ποδήλατα και κανό) και είδη θαλάσσιου εξοπλισμού απολαμβάνοντας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Εξίσου αξιόλογη είναι τόσο η αγορά της περιοχής με αρκετά μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων, τουριστικά είδη αλλά και αντικείμενα πολυτελείας (δερμάτινα είδη, κοσμήματα, ρουχισμό κτλ), όσο και η νυχτερινή ζωή με τα αμέτρητα bars και νυχτερινά κέντρα που συμπληρώνουν την τουριστική εικόνα της περιοχής και υπόσχονται να καταστήσουν τις διακοπές σας εμπειρία μοναδική και τον απλό τυχαίο περαστικό, τακτικό επισκέπτη και φίλο όλων μας.

Άμεση και εύκολη είναι η πρόσβαση προς την πόλη της Κατερίνης και προς τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής όπως : Τους Αρχαιολογικούς Χώρους και το Μουσείο του Δίου και της Βεργίνας με τους περίφημους Μακεδονικούς τάφους. Το βουνό των Θεών τον Όλυμπο με το πλούσιο ιστορικό αλλά και οικολογικό ενδιαφέρον (Εθνικός Δρυμός Ολύμπου, Μοναστήρι Αγίου Διονυσίου). Το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου στα Πιέρια Όρη. Με οργανωμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται καθημερινά με αφιξη την Παραλία μπορείτε ακόμα να επισκευθείτε τα Μετέωρα, να απολεύσεετε μια κρουαζιέρα στο Αγίο Ορος, να επισκευθείτε τα ιαματικά λουτρά στο Πόζαρ της Αριδέας, τους καταράκτες της Εδεσσας και πολλά αλλά.

Ολυμπιακή Ριβιέρα

Ελλάδα

In Greece, you are standing at a crossroads of cultures, colours and civilisations, you feel the strength of history and the warmth of being in the southernmost part of Europe, you discover an evolutionary process of thought, influence and experience. Greece is a country of beautiful contradictions, a constant journey in time, from the present to the past and back again. In Greece the fusion of images becomes more than imagery and turns into reality.

Αποστάσεις από την Παραλία σε κεντρικούς προορισμούς στην Πιερία και την Ελλάδα

Στην Ελλάδα

Αθήνα         440 km
Μετέωρα         135 km
Βεργίνα          70 km
Αγιον Όρος        210 km
Δελφοί          380 km
Έδεσσα         95 km
Λάρισα          85 km
Θεσσαλονίκη       70 km

Στην Πιερία

Κατερίνη         7 km
Αρχαίο Δίον        25 km
Όλυμπος         30 km
Χιονοδρομικό Ελατοχωρίου 45 km
Αρχαία Πύδνα       30 km
Παλαιός Παντελεήμων    40 km
Κάστρο Πλαταλώνα    30 km
Ραψάνη         45 km
© 2015-2016 | Regina Mare